Beursstands

U wilt uw bedrijf of producten graag promoten. Maar wel met zo min mogelijk kosten, laten we eerlijk zijn. Dan heeft WeFo Print dé oplossing voor u:  een X-Board beursstand. Een stand gemaakt van de bladeren en stam van suikerriet. Een afvalproduct dus. Met deze beursstand zet u uw bedrijf op een voordelige manier in the picture mét oog voor het milieu. Een eyecatcher die past in elk marketingbudget én bij een duurzaam beleid. Win-win dus.

Lichte, stevige én goedkope beursstand van X-Board. Gaat boven duur en zwaar MDF- of aluminium-exemplaar

De traditionele beursstands zijn in de meeste gevallen van MDF of aluminium. Vanaf nu kiest u vanzelfsprekend voor onze zeer goede én betaalbare optie. Laat WeFo Print uw stand bedenken, ontwerpen, ontwikkelen én produceren. Met enorm grote en haarscherpe prints kan elke boodschap groot uitgedragen worden. De print hoeft zich niet alleen te beperken tot de voorzijde; ook op de achterzijde kan een afbeelding geprint worden. Stelt u zich eens voor hoe mooi dat uitziet! En bedenk daarnaast wat u gaat doen met het geld wat u overhoudt. X-Board is namelijk in vergelijking met MDF zo’n 150 tot 200 euro goedkoper per vierkante meter.

Enkele voorbeelden

Daily Dairy

beursstands

The dutch nameplate factory

beursstands

Ariel

beursstands

GNC

beursstands

Stomydo

beursstands

De voordelen van een X-board stand

  • Bomen kappen is niet nodig
  • 100% recyclebaar
  • Goedkoop
  • Heel stevig
  • Lichtgewicht
  • Makkelijk op te zetten
  • Duurzaam
  • Arbeidsbesparend

Maatwerk of standaard stand?

WeFo Print heeft standaard beursstands in het assortiment. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor helemaal op maat gemaakte stands (ook shop-in-shopstands en meubels voor op de beurs). Gaat uw voorkeur uit naar maatwerk? Geef ons dan aan wat uw wensen en budget zijn en WeFo Print gaat aan de slag om een mooie, functionele beursstand te ontwerpen.

Ziet u een beursstand van X-Board wel zitten?

Wacht niet met het maken van een afspraak en bel.