Autobestickering.

Autobestickering, een rijdend visitekaartje

Als ondernemer is het cruciaal om op te vallen en exposure te creëren, want wie wil nu niet gezien worden. Heb je een wagenpark bestaande uit een of meer voertuigen, dan is reclamebestickering  vrijwel wel een must. We kunnen stellen dat een bedrijfswagen zonder reclamebestickering op de autoweg anno 2023 ‘not done’ is. Je wilt je klanten uiteraard laten zien dat je een betrouwbare onderneming bent en ze bij jou aan het juiste adres zijn. Behalve het vertrouwen dat een mooie autobestickering wekt, is het ook een goede manier om je naamsbekendheid uit te breiden. Ook wel een ‘rijdend visitekaartje’ genoemd. Ons motto luidt dan ook: goede reclame valt op

Autobestickering van ontwerp tot montage

Met goede reclame zijn we je graag van dienst, maar waar bestaat dat eigenlijk uit? Het is de kunst om je te kunnen onderscheiden van de rest, want laten we eerlijk zijn, merk jij de voertuigreclames op die dagelijks op de autoweg rondrijden?

Dat onderscheid kunnen wij jou bieden bij WEFO PRINT, zodat je uitsteekt boven de rest.
Dat begint bij ons ervaren ontwerpteam. Het ontwerpen van autoreclame is een vak apart. Als je meer wilt dan alleen een sticker op je portierdeuren en echt wilt opvallen, ben je bij ons op het juiste adres. Omdat de productie bij ons in-house plaatsvindt, kunnen we kleurmanagement uitstekend in de gaten houden om verrassingen te voorkomen. Wij werken met zoveel mogelijk milieubewuste snij- en printfolies en gebruiken onze printers enkel eco-solvent inkten.

Onze werkvoorbereiding zorgt dat alle materialen een dag van te voren netjes klaarliggen voor het beletteren. Als er onverhoopt een sticker scheurt, kunnen we dat direct oplossen! Op de dag van montage moet de auto schoon aangeleverd worden, waarna wij de auto vervolgens ontvetten. Zo blijft de belettering zo goed mogelijk hechten.
Jouw auto is voor autobestickering in goede handen bij onze professionele monteurs!