Gevelreclame.

Onder gevelreclame vallen alle reclame-uitingen die zich aan de gevel van een winkel of bedrijfspand bevinden. Deze vorm van buitenreclame kan bestaan uit uithangborden, naambordjes, lichtreclame, gevelletters, raamstickers of opgespannen doeken.

Wanneer wij voor u aan de slag gaan komen we altijd eerst bij u ter plaatse om de huidige situatie te bekijken, te overleggen en om alvast het één en ander op te meten.

WEFO PRINT kan uw gevelreclame zowel ontwerpen als aanbrengen. Alle kleuren, maten en lettertypes zijn in principe mogelijk.

Voor ieder budget bieden wij gevelreclame. De prijs is afhankelijk van het gekozen materiaal, met verlichting of zonder verlichting, of alleen een bord met tekst etc. Graag adviseren wij u persoonlijk over de diverse mogelijkheden voor uw pand.

Door middel van lichtreclame wordt u op grotere afstand sneller herkend en u krijgt hiermee een geweldige uitstraling.

In alle kleuren acrylaat (kunststof), of aluminium vervaardigen we uw huisstijl en monteren deze op de gevel met afstandhouders.

Wij hebben lichtreclame voor ieder budget. De prijs is onder andere afhankelijk van het gekozen materiaal, de grootte van het bord, verlicht/onverlichte reclame etc.

Wij geven u hier graag meer informatie over.